08
Червня

Проєкт ПОРУЧ 

Продовжується проведення спільного проєкту МОН і ЮНІСЕФ – «ПОРУЧ», спортивну складову якого реалізовують благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.

На початку червня була проведена серія активностей для дітей в спорткомплексі "Арена-Спорт" КРЦ "Adrenalin City" м. Луцьк. Основний уклін був на внутрішньопереселених дітей, які проживають в хостелі цього культурно-розважального центру. У заходах на різних майданчиках спортивної арени брали участь діти з Маріуполя, Берислава, Бучі, Тростянця, Костянтинівки, Сєверодонецька, Волновахи, Нової Каховки. Місцеві діти теж активно долучились до проєкту.

З дітьми працювали на різних локаціях почергово психологи, медичний працівник, тренер. Діти знайомилися, грали різні ігри, спілкувалися, розважалися і отримали багато позитивних емоцій. Професіоналізм та досвід Дмитра Голоскокова, який зумів захопити дітей від 5 до 14 років, сприяв хорошій атмосфері. По завершенню представники проєкту "ПОРУЧ" та Асоціації футболу Волині привітали усіх дітей, роздали подарунки та смачні ласощі.

Загалом такий формат роботи сприятиме психологічному відновленню після пережитого травматичного досвіду та подоланню страхів.

Дані заходи щотижнево плануються
проводитись на території Волинської області. Осередки, де проживають внутрішньопереселені діти, керівники громад, навчальних закладів, батьки, які бажають залучити дітей до участі у проєкті, можуть звертатися в Адміністрацію АФВ (контактна особа - Журибіда Володимир (066-307-74-59).

Більше фото на нашому сайті facebook:  https://www.facebook.com/ffv.at.ua