23
Травня

ВІЗИТ УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ФУТБОЛУ 

Сьогодні наше місто, з робочим візитом, відвідали президент Української асоціації футболу Андрій Павелко і перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.
В конференц-залі стадіону «Авангард» відбулася зустріч столичних гостей з футбольним активом області. Модератором зустрічі виступив голова Асоціації футболу Волині Віталій Кварцяний.
На початку зустрічі всі присутні схилили голови і хвилиною мовчання вшанували пам'ять Соловичівського сільського старости, турійського голови федерації футболу Ярослава Кашуби і всіх полеглих футболістів та тренерів, які віддали своє життя, захищаючи Україну.
По тому Андрій Павелко ознайомив присутніх з реаліями теперішнього воєнного стану в країні, діями футбольної спільноти в цей складний час. Зупинився на волонтерській діяльності футбольних клубів, окремих гравців і національної збірної. Подякував всім, хто долучився до цієї справи.
З міркувань безпеки Українська асоціація футболу відмовилися від масових заходів, але є домовленості з зарубіжними партнерами щодо проведення тренувань наших команд і змагань, тому переконаний, що наші провідні команди матимуть змогу підтримувати фізичну форму і не втрачати набутих навичок.
Також зупинився на стані справ з спортивною інфраструктурою в країні і поділився планами асоціації щодо її відновлення. Він у своєму виступі наголосив, що попри всі ускладнення маємо не тільки зберігати, але і підсилювати спортивний потенціал країни, допомагати спортсменам у реалізації своїх талантів, в тому числі і на Волині.
Андрій Павелко запевнив присутніх, що зробить все можливе, що в його силах, щоб український спорт і, зокрема, футбол мав розвиток і перспективу.
Він презентував сучасну унікальну форму нашої головної команди з прапорами країн, які підтримують Україну, та з назвами міст-героїв країни, в тому числі і нашого міста, яку вручив Віталію Кварцяному.
По закінченні свого виступу відповів на запитання присутніх.
На згадку про перебування гостей у нашому місті, голова Асоціації футболу Волині, Віталій Кварцяний вручив сувеніри та волинські солодощі гостям і зробили спільне фото.

Більше фото на нашому сайті facebook:  https://www.facebook.com/ffv.at.ua