26
Березня

АФВ ПРО ЗМІНИ ЩОДО РЕЄСТРАЦІЇ ТА ВНЕСЕННЯ ГРАВЦІВ 

Асоціація футболу Волині інформує про зміни щодо реєстрації та внесення гравців на усіх рівнях в Інформаційно-аналітичній системі Української асоціації футболу (далі – ІАС УАФ). 

Для удосконалення та спрощення процедури реєстрації футболістів в  ІАС УАФ з подальшим присвоєнням кожному гравцю міжнародного ідентифікатора ФІФА ID Українська асоціація футболу дає можливість районним (міським) федераціям, командам (клубам), ДЮСШ самостійно реєструвати гравців, які беруть участь у обласних та районних змаганнях та навчаються у ДЮСШ тощо.

Зміни проводяться, в першу чергу, для зацікавленості команд на місцях у реєстрації гравців, адже тільки при правильній реєстрації в ІАС УАФ виплати компенсації за підготовку футболістів та виплати за механізмом солідарності будуть розподілятися безпосередньо ФІФА згідно інформації, яка буде відображена у ІАС УАФ.

Для отримання доступу до Системи УАФ просить надати відповідну заявку, підписану керівником клубу (ДЮСШ) на адресу: database@uaf.ua (копія на адресу: ffv.ofis@gmail.com):

Асоціація: _________________________________________________

Клуб/ДЮСШ тощо: _________________________________________

Відповідальна особа за ведення Системи: _______________________

Контактний телефон: ________________________________________

Електронна пошта: __________________________________________