05
Вересня

«ЛСТМ» вилітає з Кубка України серед аматорів

«Будівельники» зазнали другої поразки від опонентів зі Львівщини та залишили турнір на першому етапі.

Поєдинок у Княгининку був другим у двоматчевій дуелі з «Юністю» із села Верхня Білка Львівської області. Перший, як ми уже розповідали у анонсі до матчу, луцька команда програла з рахунком 2:4. Тож у звітній грі підопічним Олега Федюкова потрібно було відігрувати фору у два голи для того, аби розраховувати на продовження боротьби на турнірі.

І хороший крок для такої події гравці «ЛСТМ» зробили уже на першій хвилині гри. Не минуло й десяти секунд після стартового свистка арбітра, як після першої атаки господарі поля заробили право на пенальті. Вирок судді швидко та беззаперечно виконав Олександр Неделюк – 1:0.

Утім, потрібного продовження у діях луцької команди не було. Навпаки, на 12-й хвилині після удару суперника головою «кулястий» перелетів через Дмитра Ольшевського та опинився у сітці воріт «ЛСТМ». У середині першого тайму захисники кожної з команд-суперниць встигли по разу винести м’яч з лінії власних воріт, а рахунок у першому таймі так і залишився незмінним – 1:1.

Кульмінацією поєдинку стала середина другого тайму. Андрій Пушкарчук вирвався на «побачення» з голкіпером гостей, обіграв його та був збитий фактично на лінії карної зони. Арбітр воротаря не вибачив, показавши йому червону картку. А в додаток до цього Олександр Неделюк майстерно виконав штрафний удар, відправивши шкіряну кулю в дальній від себе кут воріт без шансів для голкіпера – 2:1. До мети залишався один гол, а чисельна більшість у господарів поля навіювала оптимізм, однак у «ЛСТМ» катастрофічно не вистачало ударів по воротах опонентів для того, аби розраховувати на підсумковий успіх. Натомість, справа дійшла до катастрофічної розв’язки – «будівельники» наприкінці матчу пропустили дві контратаки, після яких гості забивали у ворота Дмитра Ольшевського…

2:3 – «ЛСТМ» виявився не зовсім готовим до національного турніру серед аматорів. Щоправда, без волинських команд у цьому змаганні не обійдеться – уже зовсім скоро з другого етапу свій старт у Кубку України серед аматорів візьме луцький «Вотранс».