30
Червня

«Ласка» – «Ковель-Волинь»: анонс фіналу Кубка Волині

Друга та третя команди чемпіонату області спробують нарешті виграти кубковий трофей.

Цими вихідними на Луцьк чекають одразу два хороші футбольні поєдинки. Сьогодні «Волинь» грає товариську гру з польською «Сандецією», а уже завтра, 1 липня, волинський футбольний сезон 2017-2018 завершиться фіналом Кубка Волині. «Ласка» та «Ковель-Волинь» зустрінуться між собою на стадіоні «Авангард». Початок гри – о 12:00.

Протистояння Боратина та Ковеля особливого представлення не потребує. З року в рік команди безуспішно намагаються нав’язати «ЛСТМ» боротьбу за чемпіонський титул та сподіваються на успіх у кубковому фронті. Особливо це стосується «Ковеля-Волині», який гратиме уже в четвертому фіналі поспіль, а результати ковельчан схожі на знамените прокляття «Бенфіки» у єврокубках – усі попередні фінали вони програли «ЛСТМ», сенсаційному «Стиру» та молодому «ДЮСШ-ВІК». Цього року підопічні Юрія Романчука перервали «титульну засуху» перемогою в Кубку Федерації, тож і у майбутньому протистоянні розраховують лише на успіх.

«Ласка», у свою чергу, зробила у Кубку Волині «чорну роботу», вибивши зі змагань «ЛСТМ» у видовищному матчі з багатьма голами та серією пенальті. Крім того, у заочному протистоянні з Ковелем команда Олександра Антонюка все ж вискочила на «срібне» місце чемпіонату і повторила цей процес уже вчетверте. У останньому очному поєдинку цих команд саме гравці «Ласки» мали усі шанси вийти з дуелі переможцями, однак втратили перемогу на останніх хвилинах – 3:3. Саме тому передбачити переможця чергового сезону фактично неможливо, а тому його визначить сама завтрашня гра.

Кубок Волині. Фінал

1 липня (неділя)

Ласка (Боратин) – ФЦ Ковель-Волинь (Ковель)

Арбітр: Назарій Бас, асистенти арбітра – Андрій Дмитрук, Павло Супрунюк. Спостерігач арбітражу – Ігор Школьний. Початок – 12:00 (м. Луцьк, стадіон «Авангард»)