15
Червня

ФК «Люблинець» перемагає у Першій лізі ДЮФЛ Волині

Пройшовши у останніх етапах дві команди «Волині», діти з Ковельського району несподівано перемагають у змаганнях цього сезону.

Початок для підопічних Дмитра Трефіловського та Сергія Богунова з «Волині-03» був більш ніж оптимістичним – уже на 12-й хвилині гри Дмитро Савчук відкрив рахунок у грі. Утім, голи Дмитра Поліщука та Валентина Фурдика дозволили юнакам з «Люблинця» ще до перерви перевернути все у матчі з ніг на голову. А у подальшій нервовій грі, під час якої один з головних бомбардирів «Волині» Денис Теслюк отримав червону картку та достроково залишив поле, підопічні Юрія Мазура таки втримали переможний результат – 2:1. Таким чином, футбольний клуб «Люблинець» (директор ДЮСШ – Олександр Климовець) з позиції «андердога» та третього місця у групі на першому етапі здобуває футбольну «корону» Першої ліги ДЮФЛ Волині сезону 2017-2018.

У матчі за третє місце інтриги було менше: такі ж «андердоги» змагань із «Забороля» втримати гравців «Волині-02» не змогли. Підопічні Олександра Антонюка та Володимира Мозолюка досить швидко забезпечили розгромний рахунок у матчі: голами відзначалися Владислав Сизик, Вадим Ольхович та двічі – Ігор Грицюк. Утім, для амбіційного колективу із Забороля (тренер – Петро Петров, президент – Валерій Міщук) і четверте місце у змаганнях стало достойним результатом.

Не забули організатори і про індивідуальні номінації цьогорічного чемпіонату. Так, найкращим воротарем змагань став Олександр Оксенчук з «Люблинця», кращим захисником – Тарас Папко («Волинь-03»), кращим нападником визнали Олександра Ткаченка із «Забороля», а приз найкращого бомбардира змагань отримав голеадор «Волині-02» Богдан Кобзар.  

 

На фото: бронзові призери змагань з «Волині-02» та четверта команда ліги – «Люблинець».