13
Червня

Команда з Волині змагатиметься у всеукраїнському фіналі «Шкіряного м’яча»

У категорії до 12 років перемогу спробують здобути вихованці луцької ЗОШ №25.

Уже сьогодні, 13 червня, хлопці прибули до Івано-Франківська, де протягом трьох днів вісім команд розіграють Всеукраїнський фінал «Шкіряного м’яча – Кубка Coca Cola» у категорії U-12. Команда під керівництвом Андрія Кльоца та Лариси Веселовської (а також відомого футболіста та тренера ФК «Волинь» Миколи Кльоца у ролі консультанта) перемогла на зональних змаганнях турніру, що відбувалися у Луцьку. У фіналі тоді колектив ЗОШ №25 обіграв суперників з Чернівців – 2:1.

Окрім нашої команди на фінальному етапі змагатимуться школярі з Харкова, Херсона, Вінниці, Олександрії, Коростеня, Ніжина та господарі змагань з Івано-Франківська.

Цього року одна волинська команда уже досягла успіху на Всеукраїнському фіналі «Шкіряного м’яча»: у категорії U-13 команда Володимир-Волинського інтернату виборола бронзові нагороди. Такий результат у Вишневому Київської області став справжнім успіхом для підопічних Дмитра Коткова та Ігора Луньова.

Щодо інших вікових категорій, то діти до 14 років – команда з Переспи Рожищенського району (тренер Микола Бомазюк) – посіли друге місце на зональних змаганнях у Рівному. Там само у сусідньому обласному центрі брали участь у зональній першості й вихованці луцької ЗОШ №15 (тренер Сергій Грищук).

                                                                                                                      

На фото: призери Всеукраїнського фіналу «Шкіряного м’яча-2018» - команда Володимир-Волинського інтернату.