08
Червня

Андрій Павелко: «Волинська федерація футболу – одна з найкращих»

Голова Федерації футболу України під час робочої поїздки похвалив колег з нашої області.

8 червня Андрій Павелко відвідав Луцьк робочим візитом, а також скористався рідкою можливістю поспілкуватися про розвиток волинського футболу. Так, дитячо-юнацькі команди області отримали від голови ФФУ нові м’ячі, а сам чиновник добре відгукнувся про футбольну інфраструктуру області та футбольного клубу «Волинь».

«Я дуже задоволений Федерацією футболу Волині. Вона однозначно є однією з найкращих в Україні. Дуже добре, що голова обласної ради Ігор Палиця підтримав цей вид спорту побудовою футбольних майданчиків, а голова Федерації Віталій Кварцяний, сподіваюся, віддасть волинському футболу усі свої знання, і скоро ми матимемо нових волинських зірок світового футболу», - відзначив Андрій Павелко.

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, у свою чергу, підтримав курс ФФУ у боротьбі з договірними матчами. «Я підтримую такі починання, тому що ці всі діти мають або перемагати, або програвати чесно, а їх результати – не залежати від суддів, чиновників тощо. Я дуже вдячний голові ФФУ за те, що він подарував дітям футбольні м’ячі, а найголовніше – надію на те, що все буде гарно у нашому футболі», - додав голова облради.

У процесі зустрічі Андрій Павелко, Ігор Палиця, а також голова ФФВ Віталій Кварцяний та спортивний директор ФК «Волинь» Валентин Кошельник, обговорили подальші плани співпраці щодо розвитку інфраструктури волинського футболу.