25
Жовтня

ФК ВОТРАНС -  ВОЛОДАР КУБКА ВОЛИНІ З ФУТБОЛУ СЕЗОНУ 2021 

У фіналі Кубка Волині з футболу 2021 зустрілися команди ФК "Луцьксантехмонтаж - ФК "Вотранс".  Матч відбувся 24.10.2021 року о 14.00 год. в с.Тростянець, Ківерцівської ОТГ.

Гра видалась напруженою. Обидві команди хотіли здобути трофей. Вболівальники палко підтримували своїх улюбленців та насолоджувались цікавою безкомпромісною боротьбою на прекрасному футбольному полі спотривного комплексу с. Тростянець. Долю матчу на 50 хв  вирішив "красень-гол" Олега Герасимюка (Вотранс), який  потужно пробив з 25 метрів точно в  "дев'ятку". Як не старалась команда ФК "Луцьксантехмонтаж "зрівняти рахунок, але ближчими до взяття воріт була команда ФК "Вотранс". З вигідних позицій не вдалось збільшити рахунок Даніелю Тобечукву та Юрію Тетеренко. Тож, вітаємо команду ФК Вотранс з перемогою за Кубок Волині з футболу сезону 2021. 
 

По закінченню матчу відбулося урочисте нагородження команд.
"Красень-Кубок" з рук Голови Асоціації футболу Волині Кварцяного Віталія Володимировича отримав капітан команди ФК "Вотранс" Михалик Тарас. Гравці команд отримали пам'ятні медалі. Також подякою Асоціації футболу Волині було відзначено Сергія та Романа Мосійчуків за вагомий внесок у розвиток футболу та розбудову футбольної  інфраструктури Волині ( зокрема с. Тростянець).  







Фото: Олег Романюк