28
Листопада

У ветеранів – новий чемпіон!

Підсумки чемпіонату Волині серед тих, кому за тридцять п’ять

Доки погляди любителів футболу спостерігали за захоплюючим першим колом чемпіонату області та напруженою боротьбою двох луцьких грандів, яка продовжиться навесні, на Волині визначили переможця змагань серед ветеранів – ним стала команда «ВІК-Волинь».

Чемпіонат серед тих, кому за 35 – не менш цікаве видовище, адже саме тут фактично у кожній команді грають люди, які добряче пограли у професійному футболі на найвищих рівнях. Ось і цього року сім колективів боролися за звання найкращої команди області у форматі 7+1 (семеро в полі та воротар). Слід відзначити, що це вже восьмий такий чемпіонат Волині. За попередні сім років двічі вигравати титул чемпіона вдавалося лише одній команді – луцькому «Ветерану-Лучеську». Окрім нього, переможцями ветеранських змагань також були команди з Ківерців, Зимного, Володимира-Волинського, а також сіл Хорів та Володимирівка.

Нового чемпіона «коронував» і новий сезон. Цього року переможцями змагань стала команда «ВІК-Волинь». Цікаво, що титул «синьо-білі» здобули ще за два тури до фінішної прямої чемпіонату. А взагалі, новоспечені чемпіони області серед ветеранів виграли усі 12 матчів змагань, що раніше вдавалося лише «Ветерану-Лучеську». А досвідчений Альберт Шахов (у минулому відомий футболіст, а нині – тренер юнацької команди ФК «Волинь») з відчутним відривом став найкращим голеадором змагань, засмутивши голкіперів інших колективів 12 разів.

Услід за «ВІК-Волинню», яка набрала 36 очок, у підсумковій таблиці чемпіонату розташувалися АФК «Володимир» та Нововолинськ (по 19 очок) – перші стали срібними призерами змагань за підсумками особистих зустрічей. Четвертими стали футболісти з Ковеля (14 очок), п’ятими – з Володимирівки (13 очок). Замкнули турнірну таблицю «Ветеран-Лучеськ» (8 очок) та Ківерці (7 очок). Федерація футболу Волині вітає переможців, призерів та учасників змагань – усі ви є справжнім прикладом для нового покоління футболістів! Ну а вже наступного року чекаємо не менш цікавих та гарячих футбольних баталій!!!